logo

Få bästa bonusen genom oss!

Här på hittaspelen.se hittar du online sports betting sajter med de bästa bonusarna och erbjudandena som du får när du öppnar konto via vår sajt. De utvalda bettingsajterna har granskats noggrant och handplockats av våra experter på online spel. Hitta online Sports Betting sajter med de bästa betting spelen och livespelen, bästa oddsen, bästa spelverktygen, bästa specialspelen (props) och självklart även de bästa bonusarna och erbjudandena!
unibet

1. Unibet

Spela med höga odds på alla sportspel på Unibet och se direktsänd sport på Unibet-TV. Öppna spelkonto på Unibet här och nu för att få en 100% startbonus på upp till 1000 kr! Spela massor av livespel och betting lines på fotboll, basket, ishockey, volleyboll, boxning, cykel och trav. Allsvenskan, Premier League, Champions League och all världens fotboll varje dag, även live och spel via mobilen. Spela på hästar och specialspel som SuperToto eller satsa på odds på Finans, Politik, Poker och Underhållning. Skapa en egen oddslista och en personlig hotlist, och se direkt på din dator när en livematch börjar i Unibet-TV. Berätta mer om Unibet »
bet365

2. bet365

Öppna spelkonto på bet365 här och nu för att få en 100% startbonus på upp till 1000 kr! bet365 har ett av de största urvalen av online sports betting, liveodds, sporter, betalmöjligheter, valutor, och massor av matchspecialare (props) och erbjudanden varje dag 24/7. Parlay, Progressiva, Live odds, Mobil Betting, vad du än vill spela på, och vilken typ av betting du än vill göra så finns det hos bet365. Allt från online sports betting på Amerikansk Fotboll, Aussie Rules och Fotboll till Greyhound, Snooker, Motorsport och Virtuella Sporter. Bli medlem nu för att få din första bonus och massor av spännande spelmöjligheter och erbjudanden! Berätta mer om bet365 »
Expekt

3. Expekt

Bli medlem på Expekt och få din första bonus på upp till 1000 kr och massor av spännande sporter att lägga ett spel på. Stort urval av online sports betting och livebetting. Lägg ett spel på Premier League, Serie A, La Liga eller Bundesliga och fotboll i alla former. Eller satsa på allt från NHL till svensk eller finsk topphockey och allt däremellan. Basket, handboll, golf och tennis väntar också, liksom Asian Handicap, trav, vattenpolo, motorbikes och innebandy. Politik och underhållning som Idol och Lets Dance går också att vinna pengar på. Öppna spelkonto på Expekt här och nu för att få en 100% startbonus på upp till 1000 kr! Berätta mer om expekt»
ladbrokes

4. Ladbrokes

Hos Ladbrokes får du de senaste oddsen på sportspel och kan lägga spel med höga odds på allt från Premier League och Elitserien till trav, odds på fotboll, odds på ishockey, och innebandy. Öppna spelkonto på Ladbrokes här och nu för att få en startbonus på upp till 600 kr! Du kan spela på över 30 sporter samt odds på börsen (Finansspel), odds på politik, odds på musiktävlingar och odds på vinnare i populära TV-program. Ladbrokes statistikcenter ger dig som satsar på att vinna pengar på fotboll viktig kunskap om dagsformer, lagstatistik, ligaposition, analyser och mycket mer! Berätta mer om Ladbrokes»
bwin

5. bwin

Live, live, live! Upplev sportaction och intensiv livekänsla på de bästa sportevenemangen direkt hos bwin. Live video, live audio och live scores för fotboll, tennis, basket, volleyboll och fler än 60 olika sporter. Öppna spelkonto på bwin här och nu för över 30.000 spännande spel och mer än 90 olika sporter att spela och vinna på varje dag. Hos bwin handlar det om sport, spänning och live action för alla, från nybörjare till proffs. Få b´inside poäng som du kan lösa in mot spel, sportprylar, matchbiljetter, möten med Real Madrid och andra häftiga saker! Berätta mer om bwin»
pinnacle

6. Pinnacle Sports

Pinnacle Sports erbjuder vadslagning med exceptionellt låga och rabatterade avgifter (reduced juice) och fasta odds med upp till 60% bättre utdelning än många andra oddssättare. Här hittar du hundratals propositions och specialvad att spela och vinna på varje dag, liksom enkla vad, futures (framtida vad) parlays, totalisatorer, flervägsvad, teasers, möjligheten att köpa poäng, live-vadslagning och ett stort urval av hästkapplöpningsvad. Öppna spelkonto på Pinnacle Sports här och nu för att ta del av bättre odds, låga avgifter, höga limits samt 10% inskrivningsbonus. Berätta mer om pinnaclesports»
betfair

7. Betfair

Spela på online sport, hästkapplöpning och fotboll från hela världen på Betfair. Öppna spelkonto hos Betfair här och nu för att få tillgång till över 50 grymma speltjänster och massa unika specialspel som t ex Boka-spel, Välj dina odds och givetvis livespel. Titta på Betfair live video och spela In-Play (livespel) medan matchen eller sportevenemanget håller på. Och om du vill spela till bättre odds än de som erbjuds kan du placera en order på bättre odds. Du kan även spela MOT ett resultat i ett så kallat Boka-spel. Berätta mer om betfair»
Betway

8. Betway

Spela odds och liveodds på fotboll, ishockey, tennis, handboll, basket och annan sport online på Betway. Öppna ditt spelkonto hos Betway här och nu för att få upp till 1000 kronor gratis att spela för i 100% startbonus. Betway erbjuder massor av oddsystem och pristävlingar samt Mystiska Matcher med odds på fantasimatcher, där dagens spelande lag från olika matcher får mötas i en låtsasmatch och resultaten från deras riktiga matcher avgör vem som vinner. Hur kul och spännande som helst! Berätta mer om betway »
sportingbet

9. Sportingbet

Spela och vinn direkt med Sportingbet In-Play liveoddsspel. Spela live på fotboll, tennis, basket, rugby, ishockey, cricket, snooker och volleyboll. Öppna ditt spelkonto hos sportingbet här och nu för att få upp till 500 kronor i 100% startbonus. Sportingbet är en av Europas och världens största vadslagningssidor online, med massor av spel och specialvad till bra odds varje dag. Berätta mer om Sportingbet»
centrebet

10. Centrebet

Australiensiska Centrebet erbjuder över 4000 betting odds och live betting i veckan på internationell sports betting, hästvadslagning och sportodds online. Lär dig sätta single och multispel, systemspel och asiatiska handikapp snabbt och enkelt med Centrebets online spelguider. Öppna ditt spelkonto hos Centrebet här och nu för att få tillgång till ett av världens bredaste utbud på sports betting och live odds. Spela och vinn direkt med live betting på cricket, ishockey, hästar, greyhounds, NBA Basket, EPL Fotboll med mera! Berätta mer om Centrebet»