Play Online Poker

logo

Få bästa bonusen genom oss!

Här på hittaspelen.se hittar du online pokersajter med de bästa bonusarna och erbjudandena som du får när du öppnar konto via vår sajt. De utvalda pokersajterna har granskats noggrant och handplockats av våra experter på online spel. Hitta online pokerrummen där du kan spela hårt om stora pengar eller bara lite på skoj, där du kan förbättra ditt pokerspel eller vinna över alla…
Pokerstars

1. PokerStars

PokerStars är världens största online pokersajt med flest pokerbord, flest och störst pokerturneringar och pokersatelliter i Europa, Asien och Latinamerika, samt grymma bonusar och erbjudanden. På PokerStars hittar du alla tänkbara pokerspel: Satelliter, turneringar, Texas Holdem Poker, Omaha Poker och Stud Poker, med fixed limit, pot limit and no limit. Missa inte spänningen varje söndag i PokerStars Sunday Million, och spela poker för att vinna $1.500 000 eller mer, och Sunday Warm-Up med en garanterad prispott på $750.000. Ladda ned PokerStars pokerprogram gratis här och nu för att få en välkomstbonus på $50. Berätta mer om PokerStars»
full tilt poker

2. Full Tilt Poker

På Full Tilt Poker kan du lära dig spela poker för låtsaspengar, chatta, få tips och spela online poker med pokerproffs. Registrera dig på Full Tilt Poker här och nu för att få upp till $600 insättningsbonus och andra vansinnigt bra bonusar! Vinn riktiga pengar i gratis freerollturneringar varje dag. Eller satsa på Big Money Sundays där du kan vinna upp till $1 Miljon i pokerturneringar varje vecka och få chansen att spela mot proffsen. Ledartavlor, Tutorials (snabbstartguider) och grymma online pokerfunktioner som gör det lärorikt, utvecklande och roligt att spela online poker på Full Tilt Poker. Berätta mer om Full Tilt Poker»
Bodog

3. Bodog Poker

Bodog är ett av de bästa online Pokerrummen, med över 80 dagliga turneringar. Från Freerolls gratisturneringar och nybörjarturneringar med gratisbord till $1 - $100 buy-in multi-table turneringar och $100,000 garanterade turneringar. Öppna spelkonto på Bodog Poker här och nu för att få upp till $500 gratis bonus och många andra bra erbjudanden, som gratisspel med låtsaspengar. Utmärkta pokerguider och pokerträning gör Bodog till en av de bästa online pokerrummen för alla. OBS, engelskspråkig pokersajt. Berätta mer om Bodog»
Everest

4. Everest Poker

Hos Everest Poker kan du spela gratis och vinna riktiga pengar! Everest Poker har poker för alla spelare. Öppna spelkonto på EverestPoker här och nu för att få upp till $100 i välkomstbonus och $1000 Frirulle! Avancerade spelare kan gå direkt till pokerbord med höga insatser och till no limit pokerborden, eller kvalificera till live poker turneringar i dagliga satelliter och vinna stort i cash games. Är du nybörjare kan du lära dig spela Texas Holdem och Omaha poker i Everest Poker träningsrum. Du kan spela med gratismarker och vinna riktiga pengar. Eller spela på nybörjarborden. Berätta mer om Everest Poker»
unibet

5. Unibet Poker

Hos Unibet Poker kan du spela poker mot andra eller ha egen turnering på privat bord och delta i pokerturneringar på alla nivåer. Skaffa Unibet-konto gratis här och nu och få en startbonus på minst €100, och ända upp till €1000 gratis att spela poker för. Nybörjare kan spela med låtsaspengar och träna sig i gratisturneringar och dagliga $200 freerolls, medan hardcorespelare kan ha action på upp till 10 pokerbord samtidigt. Unibet har allt från garanterade turneringar, re-buy turneringar, Extreme Stack Cash Tournament och $275 Buy-in High Roller Freezeout turneringar till den världsunika Buy-in Hunter Tournament. Berätta mer om Unibet»
Expekt

6. Expekt

I Expekts pokerrum är det alltid full action, med upp till 25.000 spelare online. Du kan spela på nybörjarbord eller turbobord, för låtsaspengar och riktiga pengar, i progressiva jackpot sit n go turneringar, nybörjarturneringar och gratisturneringar. Registrera dig på Expekt Poker här och nu för att få upp till $600 insättningsbonus, $1000 Välkomstfreeroll och andra bra bonusar! Expekt har support 24/7 på engelska och kl 10-22 även på svenska. Speed-turneringar med snabba bord, Guaranteed-turneringar med garanterade potter, Rebuy-turneringar och GP Speed Rebuy-turneringar, ja här finns alla tänkbara varianter. Berätta mer om Expekt»
titan_poker

7. Titan Poker

Ladda ned Titan Poker gratis här och nu för att få en anmälningsbonus på upp till $200, chans att vara med i upp till fem $20.000 freerolls och inträde till Club Titan, ett VIP program med riktigt höga cashbelöningar. Hos Titan Poker kan du vara med i Texas Holdem Pokerturneringar dygnet runt 7 dagar i veckan med oavbruten tillsyn och online support. Spela Single och Multi-table pokerturneringar och ständiga Freeroll pokerturneringar med garanterade vinster. Hos Titan Poker betalas över $16 Miljoner i garanterade turneringar varje månad! I Titan Poker Akademien kan du lära dig spela, och även finslipa ditt Texas Holdem pokerspel. Du kan sätta in pengar utan kreditkort och när du vinner betalas pengarna ut omgående. Berätta mer om Titan Poker»
partpoker

8. PartyPoker

Hos nya PartyPoker är det lätt att vinna, och lätt att spela vid flera bord samtidigt. Öppna spelkonto på PartyPoker här och nu för att få en bonus på upp till $500! Den första söndagen varje månad kan du spela om Månadsmiljonen med en garanterad prispott på $1.000.000. Endast $1 att gå med! Var med i schemalagda och sit&go pokerturneringar och mängder av cash games, eller bjud in dina kompisar till en privat pokertävling! Du kan lära dig spela poker och förbättra ditt pokerspel i PartyPokers gratis pokerskola, och i gratis freeroll pokerturneringar. Berätta mer om PartyPoker»
PKR

9. PKR Poker

PKR har en unik 3D-grafik som är så nära verkligheten du kan komma i ett pokerrum online. Här är miljöerna i 3D, samspelen realistiska och figurerna (avatarerna) är helt anpassningsbara. Du kan spela online poker med låtsaspengar, riktiga pengar och med PKR-poäng. Ladda ned PKR gratis här och nu för att få en välkomstbonus på upp till $2000, $250 i gratismarker, och 6 gratis Freerollsbiljetter samt 1500 gratis PKRpoints. Berätta mer om PKR»
ladbrokes

10. Ladbrokes

På Ladbrokes Poker kan du spela online poker på upp till nio bord samtidigt. Välj mellan cashspel, pokerturneringar och om du vill spela klassisk poker i 2D eller med skön 3D-grafik eller direkt utan nedladdning i Flash. Öppna ditt spelkonto på Ladbrokes Poker här och nu för att få upp till $1000 i Välkomstbonus, 10% bonus på pokerturneringar och chansen att spela om de riktigt stora pengarna i Ladbrokes $1.000.000 Rake Race. Berätta mer om Ladbrokes»