logo

Få bästa bonusen genom oss!

Här på hittaspelen.se hittar du online bingosajter med de bästa bonusarna och erbjudandena som du får när du öppnar konto via vår sajt. De utvalda bingosajterna har granskats noggrant och handplockats av våra experter på online spel. Hitta online bingorummen där du kan spela bingo och chattspel, chatta, få nya bingokompisar, ha massa skoj och kanske kanske kamma hem den där stora Jackpotten!
MariaBingo

1. Maria Bingo

Vinn stort eller vinn ofta när du spelar online bingo på Maria Bingo. Störst är Monster med en jackpott som startar på 1 Miljon kr! Bingospelarna på Maria Bingo får dela på över 28 000 000 (28 miljoner!) kronor i utbetalda vinster varje dag. Öppna spelkonto på Nordens största online bingohall här och nu för att få din Välkomtsbonus på upp till 1300 kr. Här finns bingospel för storspelare som jagar de stora vinsterna och progressiva Jackpottar som Skandinavisk Superbingo med en startpott på 20 000 kr. Om du hellre vill vinna riktigt ofta, så spela Busenkelt som går inom 60 drag, flera gånger i timmen. I SEKMax2 får du köpa max två brickor, ingen risk att storspelare köper upp alla brickor alltså. På Maria Bingo spelar du själv eller med andra och chattar med bingovänner från hela världen i bingo communityn Maria´s World. Berätta mer om Maria bingo»
blue1bingo

2. Blue1Bingo

Blue1Bingo är ett av Nordens största online bingorum, där du kan vinna både stort och ofta. På Blue1Bingo vinner spelarna mer än 38 000 000 kronor varje månad! Öppna spelkonto här och nu för att få din välkomstbonus på upp till 1300 kronor, och var med och spela om över 1 Miljon kronor på en av bingovärldens största jackpottar, Monster. Eller ta chansen i Skandinavisk Superbingo med en startpott på 20 000 kr och Svensk Superjackpott med en jackpott på 4000 kr som går ofta! Vill du vinna riktigt ofta, ska du spela Busenkelt med en startpott på 1000 kr som går flera gånger i timmen, inom 60 drag. Vi ses på Blue1Bingo. Berätta mer om Blue1Bingo»
BertilBingo

3. BertilBingo

Hos BertilBingo spelar du allt från Variantbingo med superjackpott på tiotusentals kronor, till klassisk bingo för bara 5 kr. Du kan vinna både pengar och annat trevligt som resor, mat, kaffe och bensin! Du spelar alltid bingo med och mot andra och kan både chatta och chattspela samtidigt, och spela småspel mellan bingospelen. BertilBingos glada chattvärdar håller stämningen på topp med frågesport och annat skoj. Registrera dig hos BertilBingo här och nu för att få en välkomstbonus på 100 kr, plus 80 kr gratis att spela för, plus en present värd upp till 250 kr! Berätta mer om BertilBingo»
minbingo

4. Min Bingo

På Min Bingo spelar du bingo från 1 öre brickan och har chansen att vinna Jackpot på över 100.000 kr, samtidigt som du gör en god gärning för barn och ungdomar! Min Bingo skänker pengar från överskottet till Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus. Öppna spelkonto hos Min Bingo här och nu för att få 50 kronor gratis att spela bingo för och dessutom100% bingo bonus upp till 1250 kronor på din första insättning. Dina vinster hos Min Bingo är skattefria. På Min Bingo spelar du alltid bingo med och mot andra och kan både chatta och chattspela samtidigt. När du spelar bingo på Min Bingo får du Funny Money som du kan köpa allt från dvd-filmer och tevespel till bilar för, eller skänka till välgörenhet. Varje månad har Min Bingo kampanjer där du kan vinna resor, biljetter och massa annat skoj. Berätta mer om Min Bingo»
mammamia

5. MamaMia Bingo

På MamaMia Bingo kan du spela Mönsterbingo, Klassisk Bingo och Variantbingo själv eller mot andra och samtidigt chatta, spela roliga chattspel och ha kul med alla dina bingovänner i MamaMias Community. Registrera dig här och nu för att få upp till 800 kronor i Välkomstbonus plus presenter värda 350 kronor. Har du riktig tur kan du vinna hundra tusen gånger insatsen på bara 1 krona, om du kammar hem någon av Jackpottarna på över 100,000 kronor! Berätta mer om MamaMia Bingo»
BestBingo

6. BestBingo

Hos BestBingo har du chansen att vinna stora och garanterade bingo jackpots varje dag, t ex SIKTA HÖGT JACKPOT som startar på 75.000 kr och ofta betalar ut över 100.000 kr! Öppna spelkonto på BestBingo här och nu för att få upp till 1300 kronor i bonusar. BestBingo är ett av de bästa online bingorummen på att erbjuda annorlunda bingospel, chattspel, jackpots, kampanjer och bingoerbjudanden du inte hittar hos några andra. Spela Klassisk Bingo, Variantbingo och andra bingospel som Blixtbingo och 1-öresbingo samtidigt som du chattar, spelar roliga chattspel och skaffar nya bingokompisar i BestBingos Forum. Berätta mer om BestBingo»
CaliberBingo

7. CaliberBingo

CaliberBingo har hög vinstutbetalning, och har även betalat ut den hittills största online bingojackpotten i Sverige. Varje dag har du chansen att vinna Sikta Högt jackpot som startar på 75.000 kr och andra stora jackpots. Öppna spelkonto på CaliberBingo här och nu för att få upp till 1300 kronor i välkomstbonusar! På Caliberbingo.com spelar du online bingo tillsammans med andra, skaffar nya bingokompisar i chatten och spelar roliga chattspel samt får många erbjudanden och kampanjer på bingospel. Berätta mer om CaliberBingo»
unibet

8. Unibet Bingo

Vinn snabbt, vinn enkelt, vinn stort på Unibet Bingo. På Unibet Bingo kan du spela online bingo, chattspel, chatta och träffa tusentals nya bingokompisar i 39 bingorum dygnet runt, och i Bingorummet Monster kan du bli Miljonär! Öppna spelkonto på Europas största bingosajt Unibet Bingo här och nu för att få upp till 1000 kronor i välkomstbonus. Spela bingo på riktigt och vinn riktiga pengar eller spela med låtsaspengar. Berätta mer om Unibet Bingo»
Expekt

9. Expekt Bingo

På expekt.com Bingo har du chansen att vinna jackpot på nästan varje bingospel, i varje bingorum, dygnet runt! 25-35 lyckliga vinner en jackpot varje vecka på Expekts Bingo. Öppna spelkonto hos Expekt Bingo här och nu för att få upp till €150 i välkomstbonus. Varje torsdag är det Happy Hour, då får du 2 bingobrickor gratis! Spela Klassisk Bingo och Mönsterbingo, testa turen i dagliga Jackpottspel, spännande sidospel och chattspel medan du lär känna nya bingokompisar från hela världen i Expekt Bingos chattrum. Berätta mer om Expekt Bingo»
BingoPalace

10. Bingo Palace

På Bingo Palace har du chans att vinna de högsta jackpottarna online. Varje spel har en vinnare och dina vinster betalas ut veckovis. Spela gratis med låtsaspengar eller spela med riktiga pengarom du vill vinna höga, progressiva jackpottar på $205,000 och mer! Öppna spelkonto på Bingopalace här och nu för att få $5 att spela för, och upp till $500 Gratis på din första insättning. Spela Dime, Quarter och High Roller Progressive Bingo i fem bingorum. Satsa stort i $1 High Roller Bingo Room, spela för 25¢ per bricka i Palace Bingo Room, 10¢ per bricka i Speed Crown Bingo Room och spela gratis i Free Bingo Room på Bingo Palace. OBS! Endast på engelska. Berätta mer om Bingo Palace»