En blogg om spel på nätet såsom poker, odds, casino och bingo spel
Nyheter och aktuella och heta erbjudanden samt lite annat smått och gott.

Säkert spel kräver partikelfysiker?

den 15 februari 2010 by Administrator

karim

Killen här på bilden ovan heter Karim El Chenawi och är säkerhetschef på Bwin men inte nog med det 
han är även forskare inom partikel fysik enligt en artikel på idg.se

Att Karim varit forskare inom partikelfysik är rätt så ointressant och jag fattar inte vad det har med artikeln att göra men
jag antar att man vill understryka att han är en smart kille och att säkerhet inom spel är svåra saker.

Systemet som Karim och hans kollegor byggt håller koll på upp till 45 tusen samtidiga pokerspelare och 6000 finansiella transaktioner per sekund i realtid! Det är faktiskt rätt häftigt och imponerade för mig som har teknisk bakgrund och jobbat med systemutveckling.

Systemet övervakar användarnas beteende under spel och betalning och och sker något misstänkt larmas någon av de 20 riskanalytiker som dygnet runt analyserar larm från systemet och avgör om det faktiskt är ett brott såsom fusk eller bedrägeri som begås eller inte.

Samtidigt som systemet ska vara så automatiserat och smart som möjligt är det otroligt viktigt att det inte är krångligt eller störande för spelaren som man då riskerar att tappa till en konkurrerande sajt. Ingen lätt uppgift Karim och hans gäng har att brottas med på jobbet men jag tycker det låter riktigt kul!

länk till Bwin

Bookmark and Share

 

 

7 comment(s) for “Säkert spel kräver partikelfysiker?”

 1. Gravatar of AburaBurl-web
  AburaBurl-web Skrev:
  bra borjan
 2. Gravatar of Syeda
  Syeda Skrev:
  le5ngt ifre5n underne4rd! han ser tjakroce ut en min tf6s som e4r ett riktigt matvrak.aha, du e4r inte den ff6rsta med ett barn som protesterar med mat, testat hemlagat??den de4r banan grf6ten och mangopuren se5g ju riktigt maffig ut och me4ttande har du kommit pe5 den sje4lv?min dotter e4lskade sempers frukgrf6t men verkar vara lite kre4sen med nestles grf6tar eller testa som du ger viggo kramar.
 3. Gravatar of rdiqyr
  rdiqyr Skrev:
  G4ewKK , [url=http://frpgaoprrmnj.com/]frpgaoprrmnj[/url], [link=http://pzkuqbxwostc.com/]pzkuqbxwostc[/link], http://juamoepedzlt.com/
 4. Gravatar of rjqkldeylyv
  rjqkldeylyv Skrev:
  QKKagG , [url=http://skxlqduatcot.com/]skxlqduatcot[/url], [link=http://gwzvtymwsbks.com/]gwzvtymwsbks[/link], http://twskpijqmioj.com/
 5. Gravatar of backlink tool
  backlink tool Skrev:
  Thanks , I've recently been looking for info about this topic for a while and yours is the greatest I've came upon so far. But, what about the bottom line? Are you positive about the supply?
 6. Gravatar of Dilla
  Dilla Skrev:
  Det e4r fan sorgligt att det ska behf6va vara se5. Fortfarande. Som tjej e4r det he4r en enorm ke4lla till fuitsratron man ke4nner sig se4llan ve4lkommen i spelve4rlden om inte spelen handlar om ponnysar eller Hello Kitty. Och att det finns se5 fruktansve4rt fe5 pe5kle4dda kvinnliga karakte4rer se4ger en del om vilken roll man bf6r ta (eller bf6r ha) i den ve4rlden. Det e4r rent ut sagt e4ckligt.
 7. Gravatar of http://bbgrocerymeatdeli.com/web-specials/
  http://bbgrocerymeatdeli.com/web-specials/ Skrev:
  I can't stand football http://bbgrocerymeatdeli.com/web-specials/ where can i buy doxycycline " Processor control number 02920000.

Lämna en kommentar:

Name:  
Email:  
Website:
Comment: